Web

Happy Dog

Dlouholetý a jediný výhradní dovozce krmiv Happy Dog a Happy Cat v České a Slovenské republice, společnost EUROBEN, nás oslovila se zadáním navrhnout design nového e-shopu. Po první schůzce bylo jasné, že naše firmy mají vzájemně hodně co nabídnout, a tak po roce náročné práce vznikl kompletně nový e-shop a hlavně na míru vytvořený informační systém pro řízení veškerého velkoobchodního a maloobchodního prodeje.

Navštívit web

Pro nás je vždy důležité udělat svou práci tak, aby s námi chtěl klient spolupracovat dál a rozvíjet vytvořený produkt. U náročnějších projektů to nikdy není bez problémů, zpoždění, stresu a tlaku, a ani teď to nebylo jiné. Jsme zvyklí, že se chyby stávají, a můžeme říct, že se s každým projektem učíme a vyvíjíme. Když se nakonec povede vytvořit dobrý produkt, víme, že to stálo za to. Jsme rádi za příležitost vytvořit pro společnost EUROBEN nový e-shop a informační systém a těšíme se na další společné projekty.

„Dostali jsme doporučení na kluky z firmy Pro-idea s.r.o., protože jsme chtěli předělat grafický vzhled našeho stávajícího eshopu, nakonec z toho vznikla spolupráce na komplexním přepracování fungování celého systému, jak pro koncové zákazníky, tak pro B2B řešení. Pustili jsme se do rekonstrukce obrovského projektu a změnili od základu celý koncept, jehož cílem je a bude nabízet lepší služby všem našim klientům. Nikdo na začátku asi netušil podstatu slova "obrovský", ale o to víc mě těší, že se to povedlo a my máme pevné základy k tomu, abychom mohli tento projekt rozvíjet dál.“

Ing. Eva Šípová

Administrátor webových stránek Happy Dog

Další projekt

For Fleetboard