Web

Tep Tour

Kdysi náš jeden z prvních větších klientů se na nás obrátil s prosbou vytvořit nový informační systém a web. Nejen klient, ale také my jsme se za ty dlouhé roky spolupráce hodně posunuli, a tak jsme byli rádi, že jsme opět dostali důvěru a mohli se pustit do práce. Projekt byl jednoznačně mnohem náročnější, než jsme očekávali. I přes nedodržený termín se povedlo vytvořit pohodlný systém, který ušetří klientovi stovky hodin. Nový web je mnohem rychlejší a pohodlnější pro uživatele než předchozí verze.

Navštívit web

Klienta i nás čeká ještě spousta práce. Budeme vše důkladně testovat a optimalizovat podle chování zákazníků. Jsme rádi, že můžeme podpořit další teplickou společnost a poskytnout jí naše služby a znalosti.

„Od společnosti Pro-idea s.r.o. jsme si nechali vytvořit systém pro cestovní kancelář TEP TOUR s.r.o. Na tomto systému jsme se podíleli při jeho vývoji a největší výhoda je individuální přístup jak k potřebám CK, tak i ke klientům. Dále pro nás vytvořila responzivní webové stránky a zlepšila logo. Spolupráce s jeho tvůrci je na velmi profesionální úrovni. Jednoduše řečeno, je to komplexní řešení pro cestovní kancelář TEP TOUR s.r.o., které nám zjednodušilo práci a o úspoře času ani nemluvím. Jsme rádi nadále jejich klienty.“

Petr Nováček

Cestovní kancelář TEP TOUR s.r.o.

Další projekt

Czech Film Center